برگزاری مراسم رونمایی از 3 عنوان کتاب مجموعه مطالعات ترجمه

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۴۵۶ اخبار و رویدادها
مراسم رونمایی از ۳ عنوان کتاب تازه انتشار یافته در حوزه مطالعات ترجمه توسط مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار می‌گردد.
برگزاری مراسم رونمایی از 3 عنوان کتاب مجموعه مطالعات ترجمه
آئین رونمایی از ۳ عنوان کتاب تازه انتشار یافته در حوزه مطالعات ترجمه توسط مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار می‌گردد.
به گزارش روابط عمومی، کتاب‌های مطالعات ترجمه در پرتو نظریه‌های ادبیات و زبان‌شناسی، تالیف دکتر فرزانه فرحزاد؛ شناخت گفتمانی فضای مجازی: خوانش‌هایی تازه از دیجیتالی شدن فرهنگ و ترجمه بر اساس چرخش‌های علوم انسانی، تالیف دکتر عبدالله کریم‌زاده و فناوری و ترجمه، تالیف دکتر هلیا واعظیان در سال جاری از سوی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.
همچنین آقایان دکتر علی‌اصغر مصلح، دکتر شهرام مدرسی و دکتر محمد کریمی بهبهانی به نقد و بررسی این آثار خواهند پرداخت. این مراسم روز دوشنبه، مورخ 18 آبان‌ماه از ساعت 10.00 الی 12.00  در محل سالن شهید عضدی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد.