برگزاری آئین رونمایی از مجموعه کتب مطالعات ترجمه

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۵۸۸ اخبار و رویدادها
آئین رونمایی از کتب تازه انتشار یافته در حوزه مطالعات ترجمه با حضور مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار گردید.
برگزاری آئین رونمایی از مجموعه کتب مطالعات ترجمه
به گزارش مرکز چاپ و انتشارات، آئین رونمایی از ۳ عنوان کتاب تازه انتشار یافته در حوزه مطالعات ترجمه با حضور دکتر امیر زندمقدم، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی روز دوشنبه، مورخ 18 آبان‌ماه از ساعت 10.00 الی 12.00  در محل سالن شهید عضدی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی این دانشگاه برگزار گردید.

کتاب‌های مطالعات ترجمه در پرتو نظریه‌های ادبیات و زبان‌شناسی، تالیف دکتر فرزانه فرحزاد؛ شناخت گفتمانی فضای مجازی: خوانش‌هایی تازه از دیجیتالی شدن فرهنگ و ترجمه بر اساس چرخش‌های علوم انسانی، تالیف دکتر عبدالله کریم‌زاده و فناوری و ترجمه، تالیف دکتر هلیا واعظیان در سال جاری از سوی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.

در این مراسم آقایان دکتر صادق ذاکری، دکتر شهرام مدرسی و دکتر محمد کریمی بهبهانی به نقد و بررسی این آثار پرداختند.