حضور مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در هفتمین جشنواره کتاب دانشگاهی

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۶۷۶ اخبار و رویدادها
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در هفتمین جشنواره کتاب دانشگاهی حضور خواهد یافت.
حضور مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در هفتمین جشنواره کتاب دانشگاهی
به گزارش مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، هفتمین جشنواره کتاب دانشگاهی به مناسبت هفته پژوهش  و فناوری هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه دست‌آوردهای پژوهشی سازمان‌ها و نهادهای تخصصی و دانشگاهی، از 26 تا 29 آذرماه در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد. مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی نیز با 286 عنوان کتاب در این رویداد علمی و فرهنگی حضور خواهد یافت.
از پژوهشگران و دانشگاهیان گرامی دعوت می‌شود از آثار به نمایش گذاشته شده در غرفه مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی واقع در سالن 25 نمایشگاه بین‌المللی تهران بازدید نمایند.