فراخوان فصلنامه علمی - پژوهشی «دولت پژوهی»

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۶۶۸ اخبار و رویدادها
بحران پاندومی کرونا بار دیگر به روشنی نقش کانونی نهاد دولت را در زندگی اجتماعی و حتی فردی انسان ها به نمایش گذاشت.
فراخوان فصلنامه علمی - پژوهشی «دولت پژوهی»

بحران پاندومی کرونا بار دیگر به روشنی نقش کانونی نهاد  دولت را درزندگی اجتماعی و حتی فردی انسان ها به نمایش گذاشت. این بحران با درنوردیدن مرزبندی های رایج در مورد نظام های اقتصادی، سیاسی و ایدئولوژیک نشان داد که آنچه در مواجهه با چنین بحران های شدید و غیر مترقبه ای که پیش آگهی چندانی نیز در مورد آنها وجود ندارد، اهمیت پیدا می کند ظرفیت ها و پویایی های نهادین دولت، الگوهای سیاستگزاری و مدیریت کلان کشوری، شخصیت رهبران سیاسی و تعامل میان دولت و جامعه است. فصلنامه علمی پژوهشی دولت پژوهی بنا بر رسالت و اهداف خود درنظر دارد شماره تابستان 1399 خود را به این موضوع اختصاص دهد. با توجه به اهمیت و اولویت این موضوع از همه دانشگاهیان و پژوهشگران کشور دعوت می شود مقاله های علمی-پژوهشی خود را درباره این موضوع هر چه زودتر به سامانه این نشریه به نشانیwww.tssq.atu.ac.ir ارسال فرمایند.

محورهای اصلی پیشنهادی برای مقالات:

۱. مسئولیت و نقش دولت ها در  جلوگیری از گسترش بیماری کرونا (بررسی تجربه کشورهای مختلف)

۲. نقش ظرفیت ها و پویایی های نهادهای دولتی در مقابله با بحران کرونا

۳. الزامات و چالش های سیاستگذاری کلان برای مواجهه با بحران کرونا (بررسی تجربیات کشورهای مختلف)

۴. تاثیر سرمایه اجتماعی و اعتماد سیاسی در مقابله با بحران کرونا

۵. اقتصاد سیاسی کرونا  (مسئولیت دولت ها برای کاهش فشارهای وارده بر گروه های آسیب پذیر و خسارات وارد شده بر بخش های آسیب دیده و..)

۶. نقش تعامل دولت ها بایکدیگر و با تشکل های مدنی و سازمان های غیر دولتی داخلی و جهانی در مهار بحران کرونا

۷. درس هایی از بحران کرونا برای دولت ها (ضرورت باز اندیشی در الگوهای توسعه، سیاستگذاری، بوروکراسی و...)

برای مشاهده فراخوان به لینک زیر مراجعه نمایید