انتخاب کتاب « مدیریت اداری و مالی در ورزش» به عنوان کتاب برتر سال در حوزه مدیریت ورزشی

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۸۵ اخبار و رویدادها
سرپرست مرکز چاپ و انتشارت دانشگاه اعلام کردکتاب « مدیریت اداری و مالی در ورزش» تالیف آقای دکتر غلامرضا شعبانی بهار در پنجمین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران و از دیدگاه خبرگان ، به عنوان کتاب برتر سال در حوزه مدیریت ورزشی انتخاب شده است

سرپرست مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه اعلام کرد کتاب «مدیریت اداری و مالی در ورزش» تالیف آقای دکتر غلامرضا شعبانی بهار در پنجمین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران و از دیدگاه خبرگان، طبق اعلام رسمی رئیس و دبیر محترم انجمن (دکتر محمود گودرزی و دکتر حبیب هنری)، به عنوان کتاب برتر سال در حوزه مدیریت ورزشی انتخاب شده است.

شایان ذکر است این کتاب در سال ۱۳۹۶ توسط انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی روانه بازار، و با اقبال مخاطبان اهل فن مواجه شده است.

در این کتاب به‌طور جامع و روشن به تشریح و توضیح منابع سازمانی یعنی منابع مادی و انسانی با تأکید بر سازمان‌های ورزشی پرداخته شده است. در بخش مالی، مباحثی همچون تاریخچه بودجه، مالیه عمومی، بودجه در ورزش و ...، و در بخش امور اداری مطالبی در خصوص مدیریت امور اداری، تحول اداری، مدیریت توانمندسازی و ... بیان شده است که آگاهی اساتید، دانشجویان و مدیران ورزشی به این مباحث، می تواند ضمن افزایش اطلاعات و دانسته‌ها در حوزه مالی و اداری، به اشراف و احاطه آنها در اداره سازمان‌های ورزشی کمک نماید.