مجله علمی پژوهشی "پژوهشنامه مددکاری اجتماعی "دانشگاه علامه طباطبایی

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۱۸
اپیدمی ویروس کرونا آثار و تبعات روانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آن، دلمشغولی هایی را برای مردم ، مسئولان و دلسوزان جامعه ایجاد کرده است، بر این اساس مجله علمی پژوهشی "پژوهشنامه مددکاری اجتماعی "دانشگاه علامه طباطبایی در نظر دارد در راستای حوزه تخصصی خود، ویژه نامه ای به این موضوع اختصاص دهد
مجله علمی پژوهشی "پژوهشنامه مددکاری اجتماعی "دانشگاه علامه طباطبایی

اپیدمی ویروس کرونا آثار و تبعات روانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آن، دلمشغولی هایی را برای مردم ، مسئولان و دلسوزان جامعه ایجاد کرده است که لازمه کاهش این نگرانی‌ها ،شناخت و مدیریت تبعات منفی این بحران میباشدکه آن هم با ورود فعال و مسئولانه صاحبان اندیشه و تجربه، به عرصه پژوهش و بررسی علمی این پدیده امکان پذیرخواهد بود؛ به خصوص اینکه معمولاً آثار این قبیل بحرانها بعد از گذر از آن بروز و ظهور می کند . بر این اساس مجله علمی پژوهشی "پژوهشنامه مددکاری اجتماعی "دانشگاه علامه طباطبایی در نظر دارد در راستای حوزه تخصصی خود، ویژه نامه ای به این موضوع اختصاص دهد بنابراین از اساتید معزز، پژوهشگران محترم و دانشجویان عزیز تحصیلات تکمیلی درخواست می‌شود در این خدمت علمی و ماندگار با ارائه مقاله های مرتبط با محورهای زیر، ما را در انجام این تکلیف علمی -حرفه ای یاری کنند. بدیهی است که با عنایت به فوریت موضوع ،مقاله های دریافتی در اسرع وقت داوری و نتیجه آن اعلام خواهد شد.
محورهای اصلی
ا- آثار مثبت و منفی بحران کرونا بر مناسبات خانوادگی و زناشویی
۲-واکاوی تاثیر فضای مجازی بر مناسبات خانوادگی و تعاملات اجتماعی
۳- بحران کرونا وآسیبهای اجتماعی( طلاق تکدی اعتیاد و....)
۴-بحران کرونا و گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه (سالمندان بیماران خاص و...)
۵-نقش سازمان های مردم نهاد در مقابله با بحران کرونا.
۶- بحران کرونا و چگونگی همراهی مردم با سیاست های دولت و حاکمیت.
۷-واکاوی وضعیت سرمایه اجتماعی در رابطه با بحران کرونا
.۸-آثار و تبعات اجتماعی و اقتصادی کرونا بعد از عبور از
۹-مداخلات روانی-اجتماعی درمواجهه با بحران کروناوتبعات آن.
ضمنا برای ارسال مقالات به وبسایت مجله با نشانیhttp://rjsw.atu.ac.ir مراجعه فرمائید.
با تشکر از همکاری ارزشمندتان هیئت تحریریه پژوهشنامه مددکاری اجتماعی