«آشنایی با سبک‌شناسی نگاهی به نثر فارسی امروز»

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۲ کد : ۲۴۱۴۴ اطلاعیه ها
کتاب «آشنایی با سبک‌شناسی نگاهی به نثر فارسی امروز» نوشته محمد امیرجلالی و الکساندر پولیشوک، به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی به چاپ رسید.
«آشنایی با سبک‌شناسی نگاهی به نثر فارسی امروز»

کتاب حاضر برای آموزش مباحث ابتدایی علم سبک‌شناسی به دانشجویان خارجی زبان و آشنایی آن‌ها با نمونه‌های مختلف نثر فارسی امروز نوشته شده است.
این کتاب در سه بخش «مقدمات، درس‌ها و پیوست‌ها»، با زبانی ساده به بررسی تفاوت‌های سبکی متن‌هایی غیرادبی اما رایج در زبان فارسی امروز با موضوعاتی مختلف همانند نثر روزنامه‌ها، سایت‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی، آگهی‌های تبلیغاتی و نیز بررسی برخی از انواع نثرهای غیرادبی پرداخته شده است.
برخی از مطالب کتاب حاضر عبارتند از: تفاوت‌های سبکی در زبان نوشتاری ادبی، زبان نوشتاری معیار و زبان گفتاری؛ تفاوت زبان علمی، زبان روزمره و زبان ادبی؛ تحولات زبانی و ورود واژه‌های بیگانه به زبان فارسی؛ چند نکته مهم درباره رسم الخط متن‌های امروز؛ سبک زبانی نثر در روزنامه‌ها و سایت‌های خبری؛ تاثیر اینترنت و شبکه‌های اجتماعی بر نثر فارسی؛ «نثر گفتاری و محاوره‌ای» در شبکه‌های اجتماعی (تلگرام، واتساپ، اینستاگرام، فیسبوک، وبلاگ و ...)؛ لغزش‌های زبانی و ویرایشی در متن‌های اینترنتی؛ معنای ثانویه جملات؛ نگاهی به نثرهای تحقیقی (دانشگاهی)، نثر عاطفی، نثر تحقیقی- عاطفی، نثر اداری، نثر حقوقی، نثر فاضلانه، نثر سره‌گرا و مباحث دیگری مانند مراتب زبان و زبان مخفی.

موضوع: زبان و ادبیات فارسی
نویسنده: محمد امیرجلالی، الکساندر پولیشوک
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی
تعداد صفحات: 242
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1402
نوع جلد: شومیز
اندازه: رقعی

علاقه‌مندان می‌توانند جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_823.html مراجعه کنند.