رونمایی از کتاب تاریخچه دانشگاه علامه طباطبائی

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۵۵ اخبار و رویدادها
آیین رونمایی از کتاب «تاریخچه دانشگاه علامه طباطبائی» به قلم دکتر احمد گل محمدی برگزار شد.
رونمایی از کتاب تاریخچه دانشگاه علامه طباطبائی

در روز چهارشنبه29 آذر ماه 1396 و در طی برگزاری مراسم پایانی هفته پژوهش در دانشگاه علامه طباطبائی، از کتاب «تاریخچه دانشگاه علامه طباطبائی» با حضور هیات رئیسه دانشگاه، رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه و مولف این کتاب رونمایی به عمل آمد. این کتاب که مطالب آن از طریق یک طرح پژوهشی دو ساله جمع آوری، تنظیم و تدوین شده است به بیان تاریخ دانشگاه از ابتدای تاسیس و بستر تاریخی آن از دهه سی خورشیدی تاکنون می پردازد. جمع آوری و ارائه اسناد مربوطه و مصاحبه با شخصیت های تاثیر گذار در طول تاریخ این دانشگاه از دیگر موارد ذکر شده در این کتاب می باشد.