با حضور حدادعادل در بنیاد سعدی برگزار شد

تقدیر از رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی

۰۲ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۹۳ اخبار و رویدادها
در بخش پایانی چهارمین گردهمایی مؤسسه‌های فعال در آموزش زبان فارسی در جهان، چند مؤسسه داخلی و خارجی از تازه‌ترین تألیف‌های خود در زمینه آموزش زبان فارسی رونمایی کردند.
تقدیر از رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، در ابتدای این بخش، رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش این بنیاد و رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن معرفی کتاب‌های برنامه‌ریزی شده بنیاد سعدی جهت آموزش زبان فارسی که توسط مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی، از کتاب «گام اول» به عنوان کتابی برای تدریس در سطح نوآموزان زبان فارسی رونمایی کرد.

به گفته وی این کتاب مخصوص فارسی‌آموزانی است که از لحاظ دانش زبان فارسی در سطح صفر هستند و تاکنون ۱۰ جلد از این کتاب با زبان‌های واسط انگلیسی، چینی، روسی، عربی، آلمانی، دانمارکی، فرانسه، اردو، اسپانیایی، ترکی و صربی منتشر شده است.

در رونمایی از این کتاب همچنین از امیر زند‌مقدم، رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی که با همکاری او کتاب‌های گام اول را به چاپ رسیده است، تقدیر شد.

زندمقدم با ابراز خرسندی از همکاری و هم‌افزایی میان بنیاد سعدی و دانشگاه علامه طباطبائی، گفت: سه مجموعه را با همکاری ارگان‌های مختلف برای انتشار کتاب برنامه‌ریزی کرده‌ایم که یکی از آنها چاپ کتاب‌هایی در زمینه آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان توسط بنیاد سعدی بوده است.

رئیس مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه از فروش کتاب‌های «گام اول» در سایت آمازون تا ماه آینده خبر داد و افزود: دانشگاه علامه طباطبائی تاکنون کتاب‌های «استاندارد مرجع زبان فارسی»، «آموزش کاربردی واژه ۱ و ۲» و «گام اول» از بنیاد سعدی را منتشر کرده است.