آئین رونمایی از کتاب A Collection of Russian Stories

مراسم رونمایی از کتاب Collection of Russian Stories

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲۰۹ اخبار و رویدادها
آئین رونمایی از کتاب A Collection of Russian Stories در دومین همایش بین‌المللی گفت‌و‌گوهای فرهنگی ایران و روسیه با حضور مولف، مترجم، استادان، پژوهشگران و جمعی از مسئولان دو کشور، به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد این دانشگاه برگزار شد.ف
مراسم رونمایی از کتاب Collection of Russian Stories

به گزارش خبرنگار عطنا، در این نشست که روز سه‌شنبه، ۱ آبان‌ماه برگزار شد از کتاب مشترک دکتر الکساندر پلیشوک، استاد دانشگاه زبان‌شناسی مسکو و دکتر مریم شفقی، استادیار زبان‌شناسی همگانی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی رونمایی شد.  دکتر امیر زند مقدم مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی از مولف و مترجم کتاب قدردانی و آمادگی خود را برای چاپ مشترک کتب میان دانشگاه های منتخب روسیه  اعلام نمود. سپس  دکتر الکساندر پلیشوک پیرامون کتاب و چاپ ان توضیحات مبسوطی عنوان نمود .

در ابتدای این نشست دکتر سعید شکوهی، عضو هیئت ‌علمی مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو و دبیر علمی همایش بین‌المللی گفت‌و‌گوهای فرهنگی ایران و روسیه به سخنرانی پرداخت.

بعد از صحبت‌های دبیر همایش، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی سخنرانی کرد و سپس دکتر پیام الکساندر زاپیسوتسکی، رئیس دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی سن‌پترزبورگ توسط دکتر لاریسا پاسیشنیکوا معاون این دانشگاه قرائت شد.

همچنین در ادامه مراسم افتتاحیه دومین همایش بین‌المللی گفت‌و‌گوهای فرهنگی ایران و روسیه در دانشگاه علامه طباطبائی، پیام‌های دکتر ایریا کرایوا، رئیس دانشگاه دولتی زبان‌شناسی مسکو توسط دکتر انارا گوسینوا، معاون این دانشگاه و دکتر آلان اوگیف، رئیس دانشگاه دولتی اوستیای شمالی توسط آلان اودایتی معاون این دانشگاه خوانده شد