رقابت دانشکده‌ها در رده‌بندی کتب پرفروش مرکز چاپ و انتشارات

۱۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۴۴ اخبار و رویدادها
کتب تالیف و ترجمه شده در حوزه‌های روانشناسی، مدیریت و حسابداری جایگاه پرفروش‌ترین محصولات مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی را به خود اختصاص داده‌اند.
رقابت دانشکده‌ها در رده‌بندی کتب پرفروش مرکز چاپ و انتشارات

به گزارش مرکز چاپ و انتشارات، کتاب‌های تولید شده در حوزه‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی، مدیریت و حسابداری بیشترین سهم فروش در دو بخش فروشگاه اینترنتی و بازار کتاب را به خود اختصاص داده‌اند، کتب تالیف شده در حوزه‌های مطالعات ترجمه و آموزش زبان فارسی در رتبه‌های بعد قرار گرفته‌اند. گفتنی است کتاب‌هایی در سایر حوزه‌ها همچون حقوق و علوم ارتباطات نیز در فهرست 20 کتاب پرفروش جای گرفته‌اند، مجموعه 5 جلدی آراء و نظریات مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری، تالیف دکتر ضیائی بیگدلی پرفروش‌ترین محصول فروشگاه اینترنتی کتاب بوده است. همچنین دو عنوان کتاب‌ "علم النفس ازدیدگاه دانشمندان اسلامی وتطبیق آن با روانشناسی جدید" و "حسابداری پیشرفته بخش عمومی" جایگاه پرفروش‌ترین‌ها در مجموع فروش آنلاین و بازار کتاب را به خود اختصاص داده‌اند.