تخفیف ۲۰ درصدی کتاب‌های انتشارات دانشگاه علامه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۵۸ اطلاعیه ها
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت آغاز نیمسال دوم تحصیلی 99-1398 کتاب های منتشر شده خود را با تخفیف ۲۰درصدی ارائه می نماید.
تخفیف ۲۰ درصدی کتاب‌های انتشارات دانشگاه علامه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-1398 کتاب های منتشر شده خود را با تخفیف ۲۰درصدی ارائه می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیریت انتشارات دانشگاه بر اساس دستور العمل اجرایی هیات رئیسه دانشگاه و موافقت معاون پژوهشی، کلیه آثار منتشره خود از تاریخ 6 لغایت 26 مهرماه جاری با تخفیف ۲۰ درصدی به اعضای هیات علمی و دانشجویان عرضه می نماید.

علاقمندان به منظور بهره مندی از این تسهیل می توانند با مراجعه فروشگاه کتاب دانشگاه در پردیس مرکزی، کتاب فروشی دانشکده اقتصاد و فروشگاه آنلاین به آدرس book.atu.ac.ir نسبت به خرید خود اقدام نماید.