انعقاد قرارداد فروش محصولات مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه در کشور افغانستان

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۵۷۳ اخبار و رویدادها
قرارداد فروش محصولات مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در کشور افغانستان با موسسه فرهنگی هنری بوی انار سرخ منعقد شد.
انعقاد قرارداد فروش محصولات مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه در کشور افغانستان

به گزارش مرکز چاپ و انتشارات، پس از برگزاری دو نمایشگاه کتاب در شهرهای کابل و هرات توسط مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی و استقبال چشمگیر دانشگاهیان کشور افغانستان از این رویداد، رایزنی‌هایی در زمینه توزیع و فروش مداوم محصولات چاپی این دانشگاه در کشور افغانستان صورت گرفت که در نتیجه آن قرارداد همکاری مابین دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه فرهنگی هنری بوی انار سرخ، نماینده اتحادیه ناشران کتاب افغانستان با موضوع فروش منتشرات این دانشگاه در شهرهای کابل، هرات و مزار شریف منعقد شد.