حضور مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در سی‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۶۸ اخبار و رویدادها
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در دو بخش دانشگاهی و بین‌الملل سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد.

به گزارش مرکز چاپ و انتشارات، سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ 4 الی 14 اردیبهشت‌ماه در محل مصلی امام خمینی در حال برگزاری است. مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با 184 عنوان کتاب در بخش دانشگاهی و با 18 عنوان کتاب در بخش بین‌المللی این نمایشگاه حضور دارد. از اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی دعوت به عمل می‌آید از محصولات مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی واقع در بخش دانشگاهی، سالن F4، راهروی 1، غرفه 6 بازدید نمایند.لازم به ذکر است کلیه کتب از تاریخ 4 الی 14 اردیبهشت‌ماه در محل نمایشگاه کتاب، فروشگاه‌های پردیس مرکزی، دانشکده اقتصاد و نیز فروشگاه آنلاین به نشانی اینترنتی book.atu.ac.ir با تخفیف 15 درصد عرضه می‌شود.