برگزاری نشست ارزیابی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان در حاشیه نمایشگاه کتاب تهران

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۸۴۵ اخبار و رویدادها
نشست ارزیابی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان توسط مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در حاشیه نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

به گزارش مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی، این نشست روز پنجشنبه، 12 اردیبهشت‌ماه در سالن شهید مرتضی مطهری در بخش ناشران خارجی نمایشگاه کتاب تهران و با حضور اساتید و علاقه‌مندان حوزه آموزش زبان فارسی برگزار شد. این نشست به دبیری دکتر میرسعید موسوی رضوی، رییس گروه برنامه‌ریزی انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی و سخنرانی دکتر موسی نوشی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و دکتر عنایت‌اله شعبانی ، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با دستور کار بررسی سیر آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، منابع مورد استفاده و چالشهای موجود برگزار شد.

عدم وجود منابع کافی و در دست نبودن متد آموزشی استاندارد و فراگیر در گذشته نزدیک، عمده آسیب‌های مورد بحث سخنرانان در این نشست بود که به اذعان ایشان در سال‌های اخیر  به دنبال گسترش فعالیت نهادهای متصدی در امر آموزش زبان فارسی این نقیصه‌ها روند رو به پیشرفت و اصلاح را تجربه می‌کنند. در پایان این نشست کتاب‌های "آموزش زبان فارسی- آزفا" تالیف دکتر یداله ثمره  و " گام اول در یادگیری زبان فارسی سطح نو آموز" مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان مهمترین منابع در آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان معرفی شد.