برگزاری دویست و یکمین نشست شورای انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۵۶ اخبار و رویدادها
دویست و یکمین نشست شورای انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی روز چهارشنبه، دوازدهم تیرماه در محل چاپخانه دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دویست و یکمین نشست شورای انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش مدیریت چاپ و انتشارات به نقل از عطنا، در این نشست دکتر علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه؛ دکتر زندمقدم، رئیس مرکز چاپ و انتشارات و جمعی از مدیران، کارشناسان و اعضای شورای انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند.

در این نشست، مراحل چاپ و انتشار کتاب های این مرکز از بدو درخواست فرد نویسنده تا مرحلۀ نهایی آن، نحوۀ داوری کتاب ها و... مورد بحث قرار گرفت.

همچنین در طول این نشست، اعضای شورای انتشارات از امکانات چاپخانه مرکز چاپ و انتشارات بازدید نموده و با فرآیند تولید کتاب آشنا شدند.