بازدید مقامات لشکری از غرفه مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نمایشگاه بین‌المللی صلح و دفاع

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۹۴ اخبار و رویدادها
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نخستین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع حضور یافت.
به گزارش مرکز چاپ و انتشارات، آیین گشایش اولین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع روز دوشنبه، 25 شهریورماه با حضور امیر سرلشکر حسنی سعدی، جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء(ص)؛ امیر سرتیپ ولی وند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ج.ا.ا (دافوس) و جمعی از وابستگان نظامی کشورهای دوست و هم‌پیمان برگزار شد.

در این نمایشگاه بیش از چهل غرفه متشکل از مراکز انتشاراتی و پژوهشی داخلی و خارجی محصولات خود را در حوزه صلح و امنیت عرضه داشته‌اند. مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی نیز با 16 عنوان کتاب در زمینه حقوق بین‌الملل، سیاست بین‌الملل، ژئوپولیتیک و جغرافیای سیاسی در این رویداد علمی و فرهنگی حضور یافته است. امیر سرلشکر حسنی سعدی پس از بازدید از غرفه دانشگاه علامه طباطبائی دستور تهیه محصولات این دانشگاه جهت بهره‌برداری در کتابخانه دافوس را صادر نمود.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع تا تاریخ 31 شهریورماه در محل دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برقرار خواهد بود. بازدید از این نمایشگاه برای عموم علاقه‌مندان آزاد می‌باشد.